CURSURI 2010
Moderator: scubadiver.ro
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
CURSURI 2010
Scoala isi redeschide activitatea incepand cu 20 Ianuarie 2010
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
Re: CURSURI 2010
....cand o sa dam restul de examene pentru rescue....nu?
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- scubadiver.ro
- Admin
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
exact.
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
super
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- raducu
- Junior
- Numar de scufundari: 0-10
Salutare!
Tatonez de ceva vreme sportul asta,si am mai prins si cateva scufundari pe ici pe colo.
Nu am avut timp pana acum de licenta,dar m-am lovit si in Turcia si in Croatia de lipsa ei.
As dori si eu mai multe detalii,mai ales ca nu sunt familiarizat cu termenii:
1.Aria de valabilitate ale licentei,precum si limitele ei.
2.In ce consta cursul (program)
3.Costuri/unde/perioada de timp/eliberarea licentei
4.Care sunt conditiile minime pt cursul asta,si care pt cel de avansati.
Multumesc!
aaa...si sarbatori fericite!!!
Tatonez de ceva vreme sportul asta,si am mai prins si cateva scufundari pe ici pe colo.
Nu am avut timp pana acum de licenta,dar m-am lovit si in Turcia si in Croatia de lipsa ei.
As dori si eu mai multe detalii,mai ales ca nu sunt familiarizat cu termenii:
Multumesc!
aaa...si sarbatori fericite!!!
- scubadiver.ro
- Admin
Pe scurt, mai jos sunt raspunsurile la intrebarile puse.
Licenta de scufundare sau brevetul, este valabila pe intreg mapamondul fara nici un fel de restrictie. Totodata aceasta licenta reprezinta nivelul dumneavoastra de certificare si este un indicator pentru cei cu care veti face scufundari cu privire la conditiile in care aveti voie sa va scufundati.
Cursul are in componenta trei module : un modul de teorie care cuprinde doua intalniri a cate trei ore in care veti invata notiunile elementare, al doilea modul reprezinta o intalnire la piscina in care va familiarizati cu echipamentul SCUBA in mediul acvatic, al treilea modul consta in patru scufundari efectuate la Marea Neagra pe parcursul unui weekend. La sfarsitul perioadei de pregatire practica veti sustine un examen teoretic de tip grila cu 85 intrebari.
Costul cursului este 750 ron + tva si include materialele educationale plus inchirierea echipamentului si a locatiilor de scufundare, inclusiv brevetarea
Conditia minima de participare la curs este reprezentata de cunstiinte medii de inot si sanatatea buna, plus entuziasm si deschiderea de a participa la o astfel de activitate.
Pentru participarea la cursul de Advanced trebuie sa detineti in prealabil o certificare Open Water sub orice agentie ( NAUI, PADI, SSI, CMAS, BSAC, etc ) si sa aveti minim opt scufundari in plus fata de scufundarile efectuate in cadrul cursului de incepatori.
Daca considerati ca explicatiile nu sunt suficiente sau mai doriti si informatii suplimentare ne puteti contacta la tel. mobil 0724.47.71.59.
Licenta de scufundare sau brevetul, este valabila pe intreg mapamondul fara nici un fel de restrictie. Totodata aceasta licenta reprezinta nivelul dumneavoastra de certificare si este un indicator pentru cei cu care veti face scufundari cu privire la conditiile in care aveti voie sa va scufundati.
Cursul are in componenta trei module : un modul de teorie care cuprinde doua intalniri a cate trei ore in care veti invata notiunile elementare, al doilea modul reprezinta o intalnire la piscina in care va familiarizati cu echipamentul SCUBA in mediul acvatic, al treilea modul consta in patru scufundari efectuate la Marea Neagra pe parcursul unui weekend. La sfarsitul perioadei de pregatire practica veti sustine un examen teoretic de tip grila cu 85 intrebari.
Costul cursului este 750 ron + tva si include materialele educationale plus inchirierea echipamentului si a locatiilor de scufundare, inclusiv brevetarea
Conditia minima de participare la curs este reprezentata de cunstiinte medii de inot si sanatatea buna, plus entuziasm si deschiderea de a participa la o astfel de activitate.
Pentru participarea la cursul de Advanced trebuie sa detineti in prealabil o certificare Open Water sub orice agentie ( NAUI, PADI, SSI, CMAS, BSAC, etc ) si sa aveti minim opt scufundari in plus fata de scufundarile efectuate in cadrul cursului de incepatori.
Daca considerati ca explicatiile nu sunt suficiente sau mai doriti si informatii suplimentare ne puteti contacta la tel. mobil 0724.47.71.59.
- raducu
- Junior
consideram ca sunt suficiente si ff complete.scubadiver.ro wrote: Daca considerati ca explicatiile nu sunt suficiente sau mai doriti si informatii suplimentare ne puteti contacta la tel. mobil 0724.47.71.59.
cre` ca ne vedem la curs.
Merci mult!
PS: as plusa un pic totusi..ce diferentiaza agentiile respective? ..e vreuna mai "bine vazuta" pe undeva decat cealalta?
-
- Veteran
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
Agentia nu conteaza. ALege un instructor bun.
Inainte sa dai mana cu un om intreaba-te daca acel om nu te va lovi intr-o zi.
-
- Junior
Va salut!
Cand incepeti un program de Advanced?
Merci!
Cand incepeti un program de Advanced?
Merci!
-
- Junior
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
aceiasi intrebare:),cand incepe primul curs de advanced ?
- scubadiver.ro
- Admin
Primul curs pentru Advanced Open Water se va desfasura in perioada 28, 29, 30 Mai 2010.
Daca sunteti hotarati sa urmati cursul va rugam sa ne transmitet pe adresa de email office@scubadiver.ro numele si prenumele dumneavoastra + datele de contact, pentru a va include in lista cursantilor.
Daca sunteti hotarati sa urmati cursul va rugam sa ne transmitet pe adresa de email office@scubadiver.ro numele si prenumele dumneavoastra + datele de contact, pentru a va include in lista cursantilor.
-
- Junior
Primul Advanced, din pacate, desi l-am asteptat foarte mult, pica cam aiurea pentru mine, plec din tara pe 01 iunie, asa ca il las pentru data viitoare.
Ape limpezi pentru cine va participa, insa!
Ape limpezi pentru cine va participa, insa!
- scubadiver.ro
- Admin
Daca se mai modifica ceva in program te tinem la curent. Nu uita sa ne trimiti datele tale de contact pe adresa de email office@scubadiver.ro
Salut,
sunt si eu interesat pentru viitorul apropiat de acest curs (sa treaca vara ca nu-s bani ), dar am doua intrebari referitoare la curs si examen;
imi puteti spune in ce limba sunt materialele pentru curs...si aceeasi intrebare pentru cele 85 intrebari grila de la examen
Multumesc anticipat
sunt si eu interesat pentru viitorul apropiat de acest curs (sa treaca vara ca nu-s bani ), dar am doua intrebari referitoare la curs si examen;
imi puteti spune in ce limba sunt materialele pentru curs...si aceeasi intrebare pentru cele 85 intrebari grila de la examen
Multumesc anticipat
- scubadiver.ro
- Admin
Materialele pentru curs sunt in limba romana. Deasemenea si examenul este in limba romana.
Daca doresti sa urmezi cursul beneficiezi si de un discount de 5 % in aceasta perioada. Ne poti contacta pe mobil sau pe adresa de email.
Daca doresti sa urmezi cursul beneficiezi si de un discount de 5 % in aceasta perioada. Ne poti contacta pe mobil sau pe adresa de email.