SCUBA DIVING
Moderator: dell_ser
Am vazut si eu pe net modelele. Canon sunt cei mai tari: mai mult de jumatate din modelele lor au carcasa.
totusi 21 mil. tb sa ma gandesc mult pana sa dau banii.
Dar poate data viitoare cand plec pe afara imi imprumuti tu aparatul (contracost, bineinteles)
a vazut cineva ce s-a intamplat in Dahab?
Am mancat o data in restaurantul acela unde a fost bomba.
Dar atentatul a fost cu tema: toate locatiile erau la cel mult 200 metri de politie
totusi 21 mil. tb sa ma gandesc mult pana sa dau banii.
Dar poate data viitoare cand plec pe afara imi imprumuti tu aparatul (contracost, bineinteles)
a vazut cineva ce s-a intamplat in Dahab?
Am mancat o data in restaurantul acela unde a fost bomba.
Dar atentatul a fost cu tema: toate locatiile erau la cel mult 200 metri de politie
Sigur, dar nu la bazin.
Cred ca peste doua saptamani ma duc in 2 Mai si vorbim.
Am fost o singura data la Eforie, langa dig, dupa Steaua de Mare.
Nu prea cunosc locatii pe litoralul romanesc. Nu rade de mine dar am rau de mare - prima scufundare, la Vama mi s-a facut rau. Asa ca imi plac apele mai calme. Unde sunt valuri sau curenti spre mal iau pastile inainte.
Cred ca peste doua saptamani ma duc in 2 Mai si vorbim.
Am fost o singura data la Eforie, langa dig, dupa Steaua de Mare.
Nu prea cunosc locatii pe litoralul romanesc. Nu rade de mine dar am rau de mare - prima scufundare, la Vama mi s-a facut rau. Asa ca imi plac apele mai calme. Unde sunt valuri sau curenti spre mal iau pastile inainte.
Carmen, rezolvam si acest aspect. spui cand te hotarasti sa mergi la mare si poate ne gasim pe acolo.
Da, acum ma uit peste poze, sunt peste 100 si nu am sa le pot posta toate aici. fac o selectie rapida si in 15 mine le postez. restul, cine se regaseste in poze sa ma caute pe mail sa ii trimit pozele.
Da, acum ma uit peste poze, sunt peste 100 si nu am sa le pot posta toate aici. fac o selectie rapida si in 15 mine le postez. restul, cine se regaseste in poze sa ma caute pe mail sa ii trimit pozele.
ape limpezi!!! ...
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
:-))
Cred ca stiu despre ce este vorba. S-a imortalizat momentul pe aparatul de fotografiat ?
Am auzit ca s-au cununat unii sub apa.
Mi-a trimis mirele poza. Hai ca o postez mai jos.
[/img]
PS : Sa nu fiti indusi in eroare de faptul ca are regulatoarele incurcate. Este un foarte bun scafandru. Emotia momentului este de inteles. :-D
Cred ca stiu despre ce este vorba. S-a imortalizat momentul pe aparatul de fotografiat ?
Am auzit ca s-au cununat unii sub apa.
Mi-a trimis mirele poza. Hai ca o postez mai jos.
[/img]
PS : Sa nu fiti indusi in eroare de faptul ca are regulatoarele incurcate. Este un foarte bun scafandru. Emotia momentului este de inteles. :-D