ce parere aveti despre piscinele din Bucuresti ,eventual un top al calitatii-pret-utilitate.propun spre discutii urmatoarele piscine accesibile ptr public:
-idm
-atlantis
-lia manoliu(23 august)
-floreasca
-socului
-pescariu
-Rapps(fost club nastase)
-etc
Eu am fost in toate acestea in decursul anilor,la floreasca- merg miercuri si duminica,la Pescariu am abonament ,la idm am fost acum 3 zile din curiozitate,la socului acum multi ani...,lia manoliu tot acum multi ani..O surpriza a fost clubul atlantis din pipera!dar e in pipera!
-In opinia mea singurul bazin ptr SCUBA ramine Floreasca ,ptr ca este accesibil ca pret,central-,la capitolul dotari lasa de dorit,dar este singurul bazin cu cabinet medical
si analize chimice si biologice zilnice,singurul bazin acoperit din Bucuresti agreat de federatia romina de polo!
_lia manoliu este super dar acum e in reparatii capitale,ptr scuba- bazinul de sarituri de 8metri RK
-Socului-milionaru stie mai multe
-Rapps-varza!
-natatie si freediving-atlantis ,pescariu,amindoua nota 10 la confort,dotari ,lux,etc -impecabile!(cam scumpe)
_fara sa supar pe nimeni ,dar nu imi dau seama cum poti inota la idm,de scuba sau freediving-cred ca e o gluma,apa imi ajunge pina la piept ,- era plin de spp-isti,apa este buna doar de balaceala,adica ceva de genul:_hai sa mergem la strand!!
Sper sa nu se supere cei care stau prin preajma idm-ului si au abonament acolo,dar nu ma refer la localnicii care nu timp de alte locatii!
Piscine si piscine
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Re: Piscine si piscine
Daca e sa imi exprim si eu o opinie personala, cred ca floreasca este singurul loc unde se poate exersa cu scuba, insa ar trebui sa se mai insiste un pic la capitolul curatenia apei.
La Atlantis Club am fost de cateva ori cu echipament scuba si ne-am descurcat, dar desi este ok la capitolul curatenie si intretinere, adancimea lasa de dorit. Poate fi folosit cu succes pentru antrenament la static apneea .
Restul locatiilor sunt intr-adevar dezamagitoare... si din punct de vedere al inotului, cat despre scuba nici nu poate fi vorba.
Ma tot gandesc, acum in criza economica imobiliara sa investim intr-un teren pe langa Bucuresti, unde sa facem un bazin special pentru antrenamente scuba, dar momentan este doar o idee.
La Atlantis Club am fost de cateva ori cu echipament scuba si ne-am descurcat, dar desi este ok la capitolul curatenie si intretinere, adancimea lasa de dorit. Poate fi folosit cu succes pentru antrenament la static apneea .
Restul locatiilor sunt intr-adevar dezamagitoare... si din punct de vedere al inotului, cat despre scuba nici nu poate fi vorba.
Ma tot gandesc, acum in criza economica imobiliara sa investim intr-un teren pe langa Bucuresti, unde sa facem un bazin special pentru antrenamente scuba, dar momentan este doar o idee.
-
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: naui aowd
cred ca este cea mai buna idee de investitie la momentul actual! ma gindesc citi ar vrea sa iasa de la servici si sa se duca la o piscina gen Nemo 33,stai o ora,faci o scufundare ,mai te intilnesti cu prietenii,mai discuti ,eventual sa aiba si un magazin cu vinzare,o cafenea ,circiuma ceva,adica o piscina gen nemo 33,cu toate serviciile de diving,cafenea ,circiuma,magazin de profil ,eventual cu minihotel ptr cei veniti din provincie sau strainataturi...si de departe in Bucuresti ar fi cel mai indicat,datorita populatiei,aeroporturilor internationale,etc!!stiu ca sunt unii care se gindesc serios sa faca asa ceva!
fara sa fac reclama idm-ului dar pentru freediving este super ok, chiar daca are adancimea de 1.45 cu 1.70.Bimbo wrote:
_fara sa supar pe nimeni ,dar nu imi dau seama cum poti inota la idm,de scuba sau freediving-cred ca e o gluma,apa imi ajunge pina la piept ,- era plin de spp-isti,apa este buna doar de balaceala,adica ceva de genul:_hai sa mergem la strand!!
Sper sa nu se supere cei care stau prin preajma idm-ului si au abonament acolo,dar nu ma refer la localnicii care nu timp de alte locatii!
singurul lucru bun la floreasca este adancimea.
la idm m-am acomodat foarte usor si am ajuns la concluzia ca este mai ok sa faci o intoarcere la 25m decat la 33m.
eu nu stau chiar prin preajma idm-ului dar cu siguranta nu l-as "da la schimb" cu floreasca.
de conditii nu mai vorbesc, nu se poate face o comparatie intre cele doua bazine.
ps: probabil ca sunt si alte bazine mai bune decat idm, nu contest asta.
-
- Veteran
- e ok la idem , asa ,ca e frumos,
dar cind fac un bazin in apnee nu prea pot sa trec pe sub un inotator ca ma loveste cu bratele sau picioarele in cap! Cam asta ar fi inconvenientul principal,chestia cu spp-isti e secundar...si sigur ca mai sunt alte :1..2...3...4...5 .. bazine mai bune in Bucuresti ptr free- diving si cel putin 4 bazine mai bune ptr natatie!despre scuba.....altadata!Floreasca ramine number one la scuba,baiatul meu face polo de 6 ani la floreasca,inoata in fiecare zi doar in slip ,fara neoprene si nu a luat nici o boala ,ceva...de altfel e bazinul oficial al federatiei romine de polo,aici fac antrenamente zilnice copii , juniorii si seniorii ai echipelor din bucuresti, cum ar fii :Rapid,Steaua,Dinamo,Trimf,CER,...etc.analizele de apa se fac in fiecare zi sau in orice caz saptaminal si din punctul asta de vedere e mai safe decit altele!
dar cind fac un bazin in apnee nu prea pot sa trec pe sub un inotator ca ma loveste cu bratele sau picioarele in cap! Cam asta ar fi inconvenientul principal,chestia cu spp-isti e secundar...si sigur ca mai sunt alte :1..2...3...4...5 .. bazine mai bune in Bucuresti ptr free- diving si cel putin 4 bazine mai bune ptr natatie!despre scuba.....altadata!Floreasca ramine number one la scuba,baiatul meu face polo de 6 ani la floreasca,inoata in fiecare zi doar in slip ,fara neoprene si nu a luat nici o boala ,ceva...de altfel e bazinul oficial al federatiei romine de polo,aici fac antrenamente zilnice copii , juniorii si seniorii ai echipelor din bucuresti, cum ar fii :Rapid,Steaua,Dinamo,Trimf,CER,...etc.analizele de apa se fac in fiecare zi sau in orice caz saptaminal si din punctul asta de vedere e mai safe decit altele!
la idm este ok pt noi nu doar pt ca este frumos, ti-am zis mai sus de ce.
apropo, te antrenezi pt freedive sau te duci doar sa inoti?
apropo, te antrenezi pt freedive sau te duci doar sa inoti?
-
- Veteran
-da recunosc ca mai mult inot!contrar indicatiilor ,la final fac si 4-6 bazine in apnee!acum imi dau seama ca de fapt conteaza anturajul la bazin,nu conditiile!ca sa fac un clasament ,peste tot ce am vazut campion absolut la natatie ramine milionarul care face 80-100 bazine,eu fac maxim 60,minim 40,-la free ptr vointa emil ,iar taticul sau taticii lor pe :vali ,sergiu @company!
Consider ca cel mai important sport si totodta singurul sport care iti salveaza viata ramine -INOTUL.
Consider ca cel mai important sport si totodta singurul sport care iti salveaza viata ramine -INOTUL.