Buna, ma numesc Dorothea Iordanescu, am 29 de ani si sunt scenograf. Intotdeauna m-au fascinat ( si ma fascineaza inca), aspectele nevazute ale lumii care ne-nconjoara. Vreau sa adresez o rugaminte celor care au un costum de scafandru inutilizabil, defect, si care nu se mai poate folosi in conditii de maxima siguranta. Deoarece lucrez la un spectacol de teatru multimedia, am nevoie sa pot plasa actorul in contextul unei imagini tip proiectie video, imbracat intr-un costum de scafandru original, insa nu ne putem permite si nici nu consider necesara achizitionarea unui costum functional, uzual. Daca aveti vreun costum uzat, in loc sa-l aruncati la gunoi, ma puteti contacta la adresa dodixxx@gmail.com , si vom lua legatura! Va multumesc anticipat,
Dorothea Iordanescu
help!!! costum de scafandru uzat- WANTED
-
- Junior
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
Re: help!!! costum de scafandru uzat- WANTED
cat va trebui sa stea actorul in acel costum?
nimeni nu e capabil sa joace o intreaga piesa de teatru intr-un costum de scafandru [poate daca il udati cu apa rece din vreme in vreme]
nimeni nu e capabil sa joace o intreaga piesa de teatru intr-un costum de scafandru [poate daca il udati cu apa rece din vreme in vreme]
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
si eu sunt de aceeasi parere.
Revin si cu o intrebare. Prin costum de scafandru intelegeti doar neoprenul sau tot ansamblul de echipamente ( butelie, abc, regulator, etc ) ?
Revin si cu o intrebare. Prin costum de scafandru intelegeti doar neoprenul sau tot ansamblul de echipamente ( butelie, abc, regulator, etc ) ?
-
- Junior
Nu trebuie sa stea mai mult de cateva minute.... iar prin echipament inteleg atat cat este necesar pentru a crea "iluzia" unui costum adevarat. Intr-adevar neoprenul este important, ca-n rest, banuiesc ca de niste ochelari, butelie, sau de niste labe de scafandru putem face rost...nici nu e important sa fie functionale, ele pot fi stricate, ideea e ca "personajul" este f ocupat...in stilul James Bond; el apare costumat astfel, sta in scena maxim 5 minute, si apoi se retrage...
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Cred ca putem sa va ajutam cumva.
Ce dimensiuni are actorul si daca se poate folosi un costum shorty cu vesta compesatoare si minibutelie de 6 litri cuplata la un regulator de presiune. Masca si labele creeaza intr-adevar prima impresie, insa nu uitati ca deplasarea cu labe de scafandru in picioare se face numai cu spatele sau in lateral, altfel exista riscul sa se impiedice actorul.
Ce dimensiuni are actorul si daca se poate folosi un costum shorty cu vesta compesatoare si minibutelie de 6 litri cuplata la un regulator de presiune. Masca si labele creeaza intr-adevar prima impresie, insa nu uitati ca deplasarea cu labe de scafandru in picioare se face numai cu spatele sau in lateral, altfel exista riscul sa se impiedice actorul.
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
asa e....poate crea impresie si daca le duce la sub-brat sau in mana...
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
-
- Junior
Actorul are in jur de 1.90 m, inalt si bine facut (nici gras, nici slab...) .Apare tarandu-se dintr-o groapa, si nu trebuie sa umble prea mult asa...se poate aseza la marginea gropii, important e sa para ca vine din adancuri, precum James Bond... in piesa noastra joaca rolul "securistului" daca aveti ceva care sa i se potriveasca si care nu va mai foloseste dvs, va rugam sa sunati la nr de tel. 072 427 6365 (si luati legatura cu Daniel Suciu, seful de productie), sau lasati nr. de tel, si va sunam noi pt intalnire! Va multumesc anticipat!
Dorothea
Dorothea