Lefkada Grecia, August 2010

Descopera frumusetea scufundarii cu aparat de respirat autonom

Moderator: dell_ser

Post Reply
levelx
Junior
Numar de scufundari: 0-10

Lefkada Grecia, August 2010

Post by levelx »

Buna ziua tuturor!

Pe 15 August voi fi in concediu in Grecia/Lefkada si mi-am propus sa fac si eu scuba prima data. Acum 3 ani in Zakynthos mi-a fost frica si de atunci fac snorkeling.
Am doua variante:
http://underwater.gr/ si http://www.lefkasdivingcenter.gr/
Am vazut ca PADI Discover Scuba Diver este 50 euro teorie+dive. Daca o sa imi placa, anul viitor voi vrea sa dau un examen de certificare.

Acum intrebari:
A mai facut cineva scuba in lefkada? e frumos? Underwater.gr spun ca prima scufundare e la 14m.... nu e prea mult pt prima data?

Multumesc!
pufiman
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: SSI OWD

Re: Lefkada Grecia, August 2010

Post by pufiman »

prima data cand te scufunzi e fain indiferent unde te scufunzi
Horatiu
Andacio
Senior

Post by Andacio »

Cum a zis si Pufiman , prima data , oriunde te scufunzi , iti va parea o experienta super faina ! In legatura cu Lefkada , cred ca o sa iti placa . Sunt locuri faine de scufundari .
Legat de centrele de scufundari despre care intrebi , pot sa iti spun ca il cunosc personal pe Xristos , cel care are lefkasdivingcenter. E un baiat de nota zece , si cred ca o sa fii multumit daca alegi sa mergi acolo . Oricum , pentru discover scuba diving , cred ca oriunde vei merge , vei fi multumit . ;) Experienta in sine conteaza pentru ca oricum nu iti vor transmite tie multe dintre cunostintele pe care le asimilezi cand urmezi un curs open water . Deci daca intradevar esti pasionat , atunci inscrie-te la un curs open water (pentru inceput :lol: ) pentru a dobandi cunostintele de baza ale acestui hobby!
Distractie si concediu placut !!!!!!!
levelx
Junior
Numar de scufundari: 0-10

Post by levelx »

Multumesc pentru raspunsuri!

Am sa impartasesc parerile la intoarcere!
Post Reply