antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti

Accepta provocarea acestui extraordinar sport extrem

Moderators: VALI, Serge

relu_dimario
Senior

Re: antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti

Post by relu_dimario »

VALI wrote:vin miercuri
relu
mai am intrari pe acel abonament?
pe acel abonament nu mai sunt intrari - s-a finit...
DAR eu am "de dat" 4 intrari, asa ca voi cumpara eu de data asta abonament si puteti intra (inclusiv cristis)
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

sarumana conashule :)
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
cristis
Veteran
Numar de scufundari: 0-10

Post by cristis »

da da, traiasca conashu :)
FREEology
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Post by scubadiver.ro »

Am vazut ca Umberto Pelizzari a anuntat un curs special la Paris in perioada 19-21 Noiembrie 2009. Poate ar fi interesant de urmat si un astfel de curs, insa conditiile de participare nu favorizeaza incepatorii.

http://www.umbertopelizzari.com/corsi_d ... ecordID=48
cristis
Veteran

Post by cristis »

scubadiver.ro wrote:Am vazut ca Umberto Pelizzari a anuntat un curs special la Paris in perioada 19-21 Noiembrie 2009. Poate ar fi interesant de urmat si un astfel de curs, insa conditiile de participare nu favorizeaza incepatorii.

Offf , si eu imi tot propun sa ajung la unul din cursurile lor de la Sharm. Citeam undeva ca printre instructorii care participa (pe langa Pelizzari) la cursurile de la Apnea Academy sunt si actuali campioni mondiali : de ex. Stepanek sau Trubridge. :shock:
FREEology
VALI
Veteran

Post by VALI »

cine ajunge azi la bazin?
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Slice
Senior

Post by Slice »

cristis wrote:
scubadiver.ro wrote:Am vazut ca Umberto Pelizzari a anuntat un curs special la Paris in perioada 19-21 Noiembrie 2009. Poate ar fi interesant de urmat si un astfel de curs, insa conditiile de participare nu favorizeaza incepatorii.

Offf , si eu imi tot propun sa ajung la unul din cursurile lor de la Sharm. Citeam undeva ca printre instructorii care participa (pe langa Pelizzari) la cursurile de la Apnea Academy sunt si actuali campioni mondiali : de ex. Stepanek sau Trubridge. :shock:
ar trebui sa ne organizam si sa mergem la un astfel de curs. am vazut ca tin cursuri si prin europa. ne informam cand se desfasoara, iar detaliile le stabilim din timp.
intrebarea este: poate participa oricine la un astfel de curs(bineinteles cu plata taxei)?
cristis
Veteran

Post by cristis »

Slice wrote:ar trebui sa ne organizam si sa mergem la un astfel de curs. am vazut ca tin cursuri si prin europa. ne informam cand se desfasoara, iar detaliile le stabilim din timp.
intrebarea este: poate participa oricine la un astfel de curs(bineinteles cu plata taxei)?
Ia uite aici : http://www.apnea-academy.com/content_en ... ea_eng.php
FREEology
VALI
Veteran

Post by VALI »

VALI wrote:cine ajunge azi la bazin?
??????????
cristis
Veteran

Post by cristis »

VALI wrote:
??????????
Vali, eu nu ajung azi ... probabil nici duminca - ofof, plec din Buccuresti :cry:
FREEology
Serge
Veteran
Numar de scufundari: 101-200
Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor

Post by Serge »

VALI wrote:
??????????
speram sa i pot ajunge si astazi insa trebuie sa zic pas, am cateva lucruri de aranjat. primele si ultimele zile de nastere din viata ti le organizeaza altii, cum bine zicea Seinfeld, asa ca am o mare responsabilitate fata de piciul meu care sufla maine in prima lui lumanare!

Duminica sunt disponibil chiar si la o sueta dupa bazin

sergiu
No gravity
Serge
Veteran
Numar de scufundari: 101-200
Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor

Post by Serge »

[quote="Slice Offf , si eu imi tot propun sa ajung la unul din cursurile lor de la Sharm. Citeam undeva ca printre instructorii care participa (pe langa Pelizzari) la cursurile de la Apnea Academy sunt si actuali campioni mondiali : de ex. Stepanek sau Trubridge. :shock:[/quote]
ar trebui sa ne organizam si sa mergem la un astfel de curs. am vazut ca tin cursuri si prin europa. ne informam cand se desfasoara, iar detaliile le stabilim din timp.
intrebarea este: poate participa oricine la un astfel de curs(bineinteles cu plata taxei)?[/quote]

Participarea lui Martin sau Will este mai mult un mic catch de marketing. Desi ambii sunt instrucori AA, acestia au fiecare scoala lor de freediving, Martin in Florida (F.I.T) iar Will in Deans Blue Hole, in Long Island, Bahamas. mai vin si ei vara in Sharm pentru competitii/recorduri si atunci participa ca guest starts in cursuri.

vorbind de cursuri, este important pentru ce vreti sa faceti cursul respectiv si la ce nivel. Pentru freediving recreational o destinatie excelenta este Egiptul, cu Dahab pe primul loc (numar de freediveri, locuri, etc) si aoi Sharm. Mai este apoi Croatia cu locuri foarte bune, am mers acolo de cateva ori cu cei din AIDA Ungaria.

Pentru cursuri, nivelul 1-3 AIDA il pot face eu chiar aici in Romania ce-i drept suntem limitati de lipsa unui sezon indelungat estival si adancimi/vizibilitate nu tocmai perfecte in marea neagra. mai putem face aceleasi cursuri in Cipru unde avem un prieten roman care acum este si instructor AIDA, Alex Russu, dar asta pe la primavara.

Planuri sunt multe, ii spuneam silui Bogdan (Slice) ca putem organiza la fel ca si scuba diverii, iesiri in tar asi strainezia daca sunt doritori.

Sergiu
No gravity
cristis
Veteran

Post by cristis »

Serge wrote:putem organiza la fel ca si scuba diverii, iesiri in tar asi strainezia daca sunt doritori.
Da da, mergem in Egipt la inceputul lui Decembrie? Sfarsitul lui Noiembrie?
FREEology
Slice
Senior

Post by Slice »

@Sergiu, la multi ani pentru cel mic!!! Sa iti creasca sanatos si ... mare iubitor de apa. :)
Duminica o sa vin si eu la bazin. Pt azi am anuntat ca nu vin.
@Cristi, ideea de a merge in Sharm sau Hurghada pt freedive este una super-interesanta dar, nu stiu daca pot prea multi dintre noi sa vina la sfaritul lui Noiembrie/inceputul lui Decembrie. Cred ca este prea din scurt. Eu, mai degraba as putea sa merg de Craciun sau Revelion.
Oricum in primavara am programat un Egypt, poate reusim sa ne strangem atunci mai multi.
cristis
Veteran

Post by cristis »

Serge wrote:
VALI wrote:
??????????
speram sa i pot ajunge si astazi insa trebuie sa zic pas, am cateva lucruri de aranjat. primele si ultimele zile de nastere din viata ti le organizeaza altii, cum bine zicea Seinfeld, asa ca am o mare responsabilitate fata de piciul meu care sufla maine in prima lui lumanare!

Duminica sunt disponibil chiar si la o sueta dupa bazin

sergiu
la multi ani! sanatate, noroc si plamani puternici!
FREEology
Post Reply