Salutare

boghi
Junior

Salutare

Post by boghi »

:) Sal la toata lumea.Numele meu este bogdan si sunt din bucuresti.De 3 ani insa m-am mutat in malta (insula mica la 90 km sud de sicilia).Primul contact cu scufundarile l-am avut aici in malta unde am urmat cursuri padi ajungand pana la rescue diver.Acum lucrez la o ferma de ton avand cel putin 2 scufundari pe zi.Adancimea max la care am lucrat a fost 55m, adancimea max la care am vanat 58m.
Pt. acum cam atat despre mine si sper sa avem un chat placut despre scufundari :wink:
boghi
Junior

Post by boghi »

Ah si mai vroiam sa spun ca in prezent am aprox 700 scufundari deci am ceva habar de scubadiving si m-ar incanta orice discutii la subiect.
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

povesteshte despre ce ai vanat shi cum....
povesteshte orice....fericitule!!!!
:P:P:P:P:P
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Lyon
Junior
Numar de scufundari: peste 1000

Post by Lyon »

Salutare ! Numele meu este Lyon de origine sint din Fagaras , din 1990 sint stabilit in Belgia la 500m de Marea Nordului. Ma scufund din 1991. Din 1993 sint antrenoer si instructor la o scoala de scafandrii. Sint asociat in mai multe federatii internationale . Am la activ peste 650 de scufundari dintre care cam 75 % numai pe epave, si asta in toate lumea. Adincimea max la care m-am scufundat este 110 m intradevar cu Trimix. Am avut ocazia, si posibilitatea sa invati multe lucruri interesante in privinta scufundatului atit teoretic cit si practic..
boghi
Junior

Post by boghi »

Salut Lyon. Si mie imi plac epavele si am facut o multime de scufundari pe ele.Dar acum, din pacate, nu mai am timp pt. scufundari recreationale din cauza serviciului.Oricum macar fac scufundari, la greu in special pe timpul iernii cand suntem in campania de omorare a tonului.
boghi
Junior

Post by boghi »

Cateva poze cu mine sau de la serviciImage
boghi
Junior

Post by boghi »

Hmm se pare ca trebuie sa mai invat despre upload de poze:(..........voi reveni
boghi
Junior

Post by boghi »

Image
boghi
Junior

Post by boghi »

Image
boghi
Junior

Post by boghi »

asta sunt eu

Image
boghi
Junior

Post by boghi »

Image
Sunfeed

Post by Sunfeed »

:)
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

cred ca ai ceva probleme la hosting
nu vedem pozele :(
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

Sunteti bine veniti! ... incet, fara graba si vei rezolva si problema cu pozele! felicitari, fiecare oportunitate conteaza! ...
Vali, acorda asistenta baiatului sa nu se mai chinuie cu pozele :wink: ..intre timp pune si tuica la fiert :lol:
Nautilius
Veteran

Re: Salutare

Post by Nautilius »

boghi wrote::) Sal la toata lumea.Numele meu este bogdan si sunt din bucuresti.De 3 ani insa m-am mutat in malta (insula mica la 90 km sud de sicilia).Primul contact cu scufundarile l-am avut aici in malta unde am urmat cursuri padi ajungand pana la rescue diver.Acum lucrez la o ferma de ton avand cel putin 2 scufundari pe zi.Adancimea max la care am lucrat a fost 55m, adancimea max la care am vanat 58m.
Pt. acum cam atat despre mine si sper sa avem un chat placut despre scufundari :wink:
sa ne arunci cateva conserve pentru analiza :wink:
Post Reply