Salutare
Salutare
Sal la toata lumea.Numele meu este bogdan si sunt din bucuresti.De 3 ani insa m-am mutat in malta (insula mica la 90 km sud de sicilia).Primul contact cu scufundarile l-am avut aici in malta unde am urmat cursuri padi ajungand pana la rescue diver.Acum lucrez la o ferma de ton avand cel putin 2 scufundari pe zi.Adancimea max la care am lucrat a fost 55m, adancimea max la care am vanat 58m.
Pt. acum cam atat despre mine si sper sa avem un chat placut despre scufundari
-
- Junior
- Numar de scufundari: peste 1000
Salutare ! Numele meu este Lyon de origine sint din Fagaras , din 1990 sint stabilit in Belgia la 500m de Marea Nordului. Ma scufund din 1991. Din 1993 sint antrenoer si instructor la o scoala de scafandrii. Sint asociat in mai multe federatii internationale . Am la activ peste 650 de scufundari dintre care cam 75 % numai pe epave, si asta in toate lumea. Adincimea max la care m-am scufundat este 110 m intradevar cu Trimix. Am avut ocazia, si posibilitatea sa invati multe lucruri interesante in privinta scufundatului atit teoretic cit si practic..
Re: Salutare
sa ne arunci cateva conserve pentru analizaboghi wrote: Sal la toata lumea.Numele meu este bogdan si sunt din bucuresti.De 3 ani insa m-am mutat in malta (insula mica la 90 km sud de sicilia).Primul contact cu scufundarile l-am avut aici in malta unde am urmat cursuri padi ajungand pana la rescue diver.Acum lucrez la o ferma de ton avand cel putin 2 scufundari pe zi.Adancimea max la care am lucrat a fost 55m, adancimea max la care am vanat 58m.