Cursuri???
Moderator: scubadiver.ro
-
- Junior
-multumesc pt raspunsurile date pana acum...
-mda acum am inteles,ok ms mult.
-
- Junior
asa e sa vad care si cum sta treaba si poate poate ....
-sa vad si sa ma gandesc care si cum sta treaba poate voi face acest curs,aveti dreptate si am observat de raspunsurile date ,vroiam sa stiu exact atata tot.
Re: -ms frumos pt raspuns
Asa cum spunea si cineva mai sus, depinde unde doresti sa te angajaezi.ptr_constantin wrote:-ma interesa daca ma pot angaja ca scafandru la noi in Romania(asta vreau sa aflu),am aflat ca e dat o lege la noi in romania nu stiu prea bine ca (o ordonanta de urgenta)in care se spune ca un Scafandru ca sa poata munci la noi in Romania trebuie sa faca la Centru de Scafandrii.Ma puteti lamuri in cateva cuvinte daca a-si face un curs de scafandru inafara de cel de la centru de scafandrii ma pot angaja aici (intelegeti voi ce vreau sa spun).Am auzit ca aceste cursurii pe care le facetii la noi in tara sunt considerate ca agrement (oare ma insel eu si aceea persoana)??ok ms mult pt raspunsurile date pana acum.
Daca vrei sa lucrezi la un centru (baza de scufundari) de agrement, poti face cursurile NAUI/Padi/SSI.
Daca vrei sa te angajezi spre exemplu la jandarmi sau la Centrul de scafandri Constanta ai nevoie intradevar de un brevet national (carnet de scafandru sau atestat).
Ca sa scrie "scafandru" in cartea de munca ,intradevar ai nevoie de un atestat national...cel putin asa stiu eu.
Bafta!!